Logo ASEF

Jornada facturació

L’Hospital Can Misses acull durant el dia d’ahir i avui la I Jornada de Facturació Internacional i a Tercers, en la qual participen 35 professionals dels departaments de facturació i directors de gestió dels hospitals i de les àrees de salut del Servei de Salut de les Illes Balears. L’objectiu d’aquesta Jornada és millorar la facturació internacional i a tercers i aconseguir una coordinació més gran entre els diferents departaments de facturació del Servei de Salut.

Durant dos dies es presenten les novetats en matèria de facturació en els casos d’accidents de trànsit i altres experiències de facturació reeixides, com la de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, a càrrec del cap de Comptabilitat, Valentín Sainz-Pardo, i del responsable de facturació de l’Hospital de Formentera Eladio de Amador i Pepita Casafont.


Avui, divendres, la Jornada comença amb la ponència de Francisca Cortinas, cap de Facturació de l’Hospital Universitari Son Espases, sobre el nou model de facturació de l’hospital de referència de les Illes Balears. A continuació, Ma Gràcia Casanovas, cap de Facturació de l’Àrea de Salut de Menorca, explica l’estructura i el sistema organitzatiu del seu departament; pel seu costat, Javier Clavero, director de gestió d’Atenció Primària de Mallorca, presenta una ponència sobre les millores en la captació de dades de les unitats d’admissió de l’atenció primària de Mallorca. I el secretari general del Servei de Salut, Manuel Palomino, és l’encarregat de tancar la Jornada exposant les propostes reorganizatives per a aquest exercici.

L’acte ha estat inaugurat per la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada del director de Gestió, Yago Gómez, segons el qual aquestes jornades “suposen un reconeixement a l’excel·lent tasca dels professionals de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, acreditats amb sistemes de qualitat ISO 9001 des de fa anys pel seu sistema organitzatiu i de gestió i que serveixen de referent a la resta de companys de facturació, que també fan una gran labor, com hem pogut veure amb les diferents ponències”.