Logo ASEF

Mònica Roselló Guasch

Mònica Roselló Guasch ha estat nomenada subdirectora d'Infermeria d'Atenció Hospitalària de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Amb aquest nomenament es completa l'equip directiu de la Direcció d'Infermeria després que Noelia Azqueta fos nomenada directora d'Infermeria. Roselló ocupa el lloc vacant d'Azqueta que va substituir a Carolina Giménez Niclós al capdavant d'Infermeria.

Roselló, que compta amb una dilatada carrera a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera on va començar a treballar fa 22 anys i experiència en diferents llocs, tant d'atenció primària com hospitalària, formarà part de la direcció al costat de Sonia Yagües, sotsdirectora d'Atenció hospitalària, i Ina Cardona, supervisora d'àrea, i Jean Philippe Baena, en Atenció Primària. La nova sotsdirectora, ha estat infermera de la Unitat d'Especialitats Quirúrgiques des de l'any 2000 i referent en la implantació del programa de gestió hospitalària HCIS i d'Ostomies.

La Resolució de la consellera de Salut, per la qual es va adjudicar el nomenament de Roselló, es va publicar al BOIB número 156 de 21 de desembre i la convocatòria d'aquesta plaça es va publicar al BOIB número 141, de 18 de novembre de 2017.