Logo ASEF

CEIP Cas Serres Nadal

Igual que ja es va fer l'any passat, els alumnes d'educació primària i infantil del CEIP Cas Serres han volgut felicitar el Nadal als pacients que es troben ingressats per alegrar aquest pas per l'hospital en aquestes entranyables dates.

Els escolars han lliurat un total de 135 postals nadalenques que ells mateixos han confeccionat i escrit a l'Hospital Can Misses. Aquestes postals van especialment dirigides als pacients ingressats a les unitats d'hospitalització de medicina interna, traumatologia i especialitats mèdiques i tenen com a objectiu fer més suportable l'ingrés en aquests dies previs al Nadal.

A les 10:00 h els alumnes esperaven els caps de zeladors, Rosa Maria Colet i Antonio Cruz, que han acudit personalment al centre escolar per recollir les felicitacions i portar-les directament a l'hospital per lliurar en mà als pacients ingressats. Després del lliurament dels christmas els alumnes han cantat una nadala que havien assajat per a l'ocasió.

Poc després, a les 11:00 h, Rosa i Antonio han començat a repartir les postals al ingressats en medicina interna de l'edifici G de l'hospital, que s'han portat una grata sorpresa i han agraït el gest. Al llarg del matí, s'han seguit repartint la resta de postals per la resta de l'hospital, incloent medicina interna de l'edifici F, traumatologia i especialitats mèdiques.