Logo ASEF

Donacions PC HFOR

El dimarts 28 de novembre la nova directiva de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha visitat l'Hospital de Formentera per tal de donar un total de 11 ordinadors als centres d'educació infantil i primària públics de la pitiüsa menor. L'acte s'ha desenvolupat a les 10:30 hores i s'han cedit un total de 11 equips (10 CPU que inclouen monitor, teclat i ratolí i un ordinador portàtil), distribuïts de la següent manera:

2 equips al CEIP El Pilar de la Mola | 4 equips al CEIP Sant Ferran de Ses Roques | 5 equips al CEIP Mestre Lluís Andreu

Han anat a l'acte Neus Marí (Cap d'Estudis del CEIP El Pilar de la Mola), Neus Masdeu (Directora del CEIP Mestre Lluís Andreu) i Neus Costa i Belén Torres (Cap d'Estudis i Secretària del CEIP Sant Ferran de Ses Roques, respectivament). La nova directora gerent Carmen Santos els ha comentat que és "un plaer per l'Àrea de salut poder ajudar els centres educatius".

Més tard, també a la sala d'actes de l'hospital de Formentera, la nova directiva s'ha presentat al personal del centre. Aquesta directiva està composta per Yago Gómez (director de gestió), Pedro Fernández (Director mèdic), Noelia Azqueta (Directora d'infermeria), Carmen Santos (Directora Gerent) i Antonio Chumillas (director d'Atenció Primària).

Durant la presentació, Santos ha recalcat que es mantindria la política transparent instaurada amb l'anterior gerent, de manera que "per a qualsevol dubte o problema, no dubtessin a consultar-la". Aquesta breu presentació ha començat a les 12:00 hores i ha conclòs vint minuts més tard.