Logo ASEF

Gestió del capital humà

Durant dos dies, l’Hospital Can Misses ha acollit un curs de gestió del capital humà dirigit a supervisors i coordinadors d’infermeria de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

25 professionals s’han format en treball en equip i lideratge, amb l’objectiu de millorar la comunicació entre supervisor i col·laborador, analitzar la motivació de les persones de l’equip i reeducar i desenvolupar els aspectes motivacionals de les persones de l’equip.

El curs ha tengut un enfocament teoricopràctic i s’hi han impartit tallers grupals per aplicar les línies teòriques de creació d’equips (team building), millora de la comunicació i estratègies motivacionals.


Els principals temes sobre els quals ha versat el curs han estat el sentiment d’equip, organització i eficàcia, la voluntat de comunicar, els diferents rols a l’equip de treball i com analitzar un equip de treball. El lideratge i els models d’influència han ocupat la segona part del curs, que ha conclòs amb les estratègies per al desenvolupament del col·laborador, habilitats de comunicació en la reeducació i eines de programació neurolingüística per a la modificació de conductes.