Logo ASEF

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, nomenarà Mª del Carmen Santos Bernabéu com a nova gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. Substituirà en el càrrec al Dr Josep Balanzat qui ha presentat la seva dimissió, per motius personals, a principis de setembre.

La nova gerent forma part de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera des de l'any 1996, any en el qual va començar la residència (MIR). Santos té experiència a l’àmbit de la gestió sanitària des de l’any 2003. Coneix en profunditat el sistema sanitari públic, concretament la xarxa sanitària pública d’Eivissa i Formentera, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat. Ha estat coordinadora del Centre de Salut de Sant Antoni (2003-2005), Coordinadora d’Equips d’Atenció Primària de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera (2010-2011) i Directora Mèdica d’Atenció Primaria de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera des del setembre de l’any 2011.

Santos va néixer a Alacant l’any 1970, és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma d’Alacant (1994) i és especialista en Medicina Familiar i Comunitària. També ha participat en varis estudis d’investigació, en congressos i jornades i en nombroses publicacions.