Logo ASEF

Jornades Balears de farmàcia hospitalària

L'Hospital de Formentera acull des d'ahir i la jornada d'avui unes jornades de farmacia hospitalària en la que es donen cita els serveis farmacèutics de consultes externes dels hospitals públics balears.

La trobada, que té caràcter annual, ha estat organitzada per la responsable de les consultes externes del Servei de Farmàcia de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Laura Anoz, en col·laboració amb els serveis homòlegs dels hospitals Mateu Orfila de Menorca i Son Espases de Palma i l'Hospital de Formentera.

14 farmacèutics de consultes s'han format durant el divendres per la tarda i el dissabte pel matí en intel·ligència emocional i team building (creació d'equips) amb l'objectiu de milllorar la relació entre pacient i farmacèutic.

Per a Laura Anoz, responsable de les consultes externes de farmàcia de les pitiüses "és molt important aquest tipus de formació ja que ens centram en aspectes més psicològics en l'atenxió als nostres clients, no tan sols els pacients sinó també el personal sanitari format per metges i infermers/es i que afecta a la sol·licitud d'informació, introducció de medicaments en l'hospital i el desenvolupament de protocols".