Logo ASEF

Dóna sang

Avui dimarts 27 de setembre es celebra la segona jornada per la donació de sang a l'Hospital Can Misses. Es podrà donar sang des de les deu del matí fins a les nou del vespre, ininterrompudament.

Aquesta campanya està adreçada a totes les persones que vulguin col·laborar amb la seva donació de sang en un entorn on es troben les persones més sensibilitzades amb la necessitat de disposar de reserves de sang com són els professionals que treballen a l'Hospital, els pacients i els seus familiars.

Durant onze hores l'objectiu és aconseguir més de 100 donacions de sang i així augmentar les reserves de sang després de l'estiu i així poder atendre tots els pacients que ho necessiten.

Donar sang és vital i fàcil. La sang no es pot fabricar. Per això, és molt important que la població contribueixi amb la seva donació de sang. Qualsevol persona entre 18 i 65 anys que gaudeixi de bona salut, pesi més de 50 quilos i no estigui en dejú és candidata a donar sang. Entre donació i donació és necessari que hagin passat com a mínim 60 dies. Els homes poden donar 4 vegades en un any i les dones, 3.

En l'organització d'aquesta jornada especial s'ha comptat amb el suport de moltes institucions i empreses. Entre altres l'Ajuntament d'Eivissa, el Consell insular d'Eivissa i l'Associació de Voluntaris d'Eivissa.