Logo ASEF

L'Hospital Can Misses ja pot realitzar ressonàncies magnètiques des d'avui. El Servei de Radiologia amplia així la seva cartera de serveis i continua ampliant les possibilitats del nou aparell de ressonància magnètica. A més, per a la posada en marxa d'aquest servei ha estat necessària l'adquisició de material tecnològic d'última generació específic per a sedació en ressonàncies magnètiques: respirador, sistemes de monitorització i sistemes d'administració de medicació.

La ressonància magnètica pediàtrica requereix la sedació del nen o nena i per a l'inici d'aquesta prestació ha estat necessària la participació d'un equip multidisciplinari que asseguri la seguretat del pacient amb totes les garanties, format per anestesistes, infermeria de Quiròfan i de Radiologia, tècnics en radiodiagnòstic, radiòlegs i zeladors.


L'Hospital Can Misses ha realitzat avui les primeres quatre ressonàncies magnètiques a nens i en aquesta primera jornada han participat el cap del Servei de radiologia, el Dr. Gustavo Scalvini, el supervisor d'Infermeria del Servei de Radiologia, Francisco García, la Dra. Leticia Villaverde, anestesista, Belén Ortiz, infermera de quiròfan, Álvaro Boza i Mar Tomé, tècnics en radiodiagnòstic i Christian Ambrós, zelador.

A més de Pediatria, altres serveis especialitzats com Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Traumatologia, Cirurgia Pediàtrica, Otorinolaringologia són subsidiaris de sol·licitar la ressonància magnètica en nens.

La posada en marxa d'aquest servei reduirà els trasllats a altres centres ja que fins ara les ressonàncies magnètiques pediàtriques eren derivades a la Clínica Nostra Senyora del Roser i l'Hospital Universitari Son Espases.