Logo ASEF

\ La iniciativa persegueix fomentar el sentiment de pertinença a l'organització dins les línies estratègiques de l'àrea de salut

\ El gerent, Enrique Garcerán, va fer entrega dels trofeus als guanyadors, acompanyat de l'organitzadora Raquel Marí, infermera de Quiròfan

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha celebrat el Primer Torneig de Pàdel a l'Eivissa Club de Campo. Un esdeveniment patrocinat per l'Àrea de Salut Pitiusa i per la Societat Concessionària Gran Hospital Can Misses i que ha col·laborat Eivissa Pádel Indoor.

La iniciativa ha comptat, a la primera edició, amb una alta participació, que ha fregat el centenar de professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i familiars. Al torneig hi han participat 40 sanitaris, principalment de l'àrea quirúrgica, però amb presència d'altres serveis. A l'esdeveniment s'han sumat familiars en una celebració més enllà de l'esportiu que ha permès estrènyer llaços amb un sopar posterior i karaoke. De fet, l'objectiu principal respon a una de les línies del Pla estratègic, que l'actual gerent, Enrique Garcerán, pretén impulsar i suposa augmentar el sentiment de pertinença a l'organització i elevar l'ànim dels professionals després dels durs anys de pandèmia . Pel Dr. Enrique Garcerán vol dir «recuperar l'alegria i l'orgull de treballar en asef».

L'esdeveniment ha estat organitzat per la infermera de Quiròfan Raquel Marí, que ha comptat amb la col·laboració de l'infermer de l'àrea quirúrgica José Ángel Muñoz.

El torneig de pàdel asef s'ha celebrat en dues categories, Iniciació, amb 24 participants i Pro, amb 16 jugadors i jugadores. El sistema ha estat aleatori, és a dir, que s'han format parelles per sorteig i per tant mixtes, per a cadascun dels partits. Els guanyadors han anat sumant punts i els que millor puntuació han obtingut han jugat les finals de cada categoria.

Les subcampiones de la categoria Iniciació han estat les infermeres de Quiròfan Noelia Carreño i Marta Fidalgo i els campions d'aquesta categoria han estat Omar Loli, cap del Servei d'Anestèsia i Blanca Cuellar, infermera del Bloc Quirúrgic. A la categoria Pro, la parella formada per Jordi Lagunilla (cel·lador) i Àngel Gortazar (cirurgià) han estat subcampions i l'anestesista Diego Martín amb Alexandre Jean Doury Charbonneau (cel·lador) han resultat guanyadors. Els trofeus han estat lliurats pel director gerent, Enrique Garcerán acompanyat dels organitzadors del campionat, Raquel Marí i José Ángel Muñoz.

Per a la impulsora de la iniciativa Raquel Marí, «hem superat les expectatives tant de participació com de satisfacció dels assistents i potser és el germen d'un torneig que es repeteixi amb més participació encara properes i que reforça el sentit d'equip i la unió entre companys»