Logo ASEF

\ Coneix en profunditat el sistema sanitari públic d’Eivissa i Formentera

\ És especialista en medicina familiar i comunitària

El director general del Servei de Salut, Javier Ureña, nomenarà José Enrique Garcerán com a nou gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, en substitució de Carmen Santos.

El nou gerent, nascut en 1958 a San Pedro del Pinatar (Múrcia), és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Múrcia, metge especialista en medicina de família i comunitària, diplomat en Direcció i Gestió Hospitalària i d’Institucions Sanitàries i diplomat en Gestió i Control Econòmic i Financer.

Forma part de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera des de 1995, quan va començar a exercir com a metge d’atenció primària (AP). Un any després va ser nomenat coordinador d’equips d’AP. Va desenvolupar part de la seva carrera professional en el Servei d’Inspecció Mèdica, en els períodes 1999-2005 essent cap d’àrea i 2007-2012 com a inspector. Des de l’any 2012 exerceix com a metge de família en el Centre de Salut Can Misses.

José Enrique Garcerán ha estat regidor de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia entre 2003 i 2007, des d’on ha impulsat la construcció dels centres de salut Sant Jordi i Sant Josep.

Té experiència en l’àmbit de la gestió sanitària i coneix en profunditat el sistema sanitari públic d’Eivissa i Formentera, tant en el vessant d’atenció primària com en l’hospitalari, on ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat. Ha estat membre del Comitè de Bioètica de l’Àrea Sanitària d’Eivissa i Formentera i de la Unitat de Seguretat del Pacient.