Logo ASEF

\ ​Antonio Vázquez, cap del Servei d'Enginyeria i Manteniment ha organitzat la visita del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials

\ ​Vázquez i els responsables de la Societat Concessionària, han mostrat la part menys coneguda de l'Hospital Can Misses a una desena d'enginyers

L'Àrea de Salut d´Eivissa i Formentera ha rebut una visita del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials.

La visita l'ha organitzat el cap de Servei d'Enginyeria i Manteniment, Antonio Vázquez, coordinadament amb la Societat Concessionària Gran Hospital Can Misses que ha col·laborat en tot moment.

El grup d'enginyers, una desena, han visitat la part menys coneguda de l'Hospital Can Misses després de la benvinguda de la directora gerent, Carmen Santos, que ha estat acompanyada del director de la Societat Concessionària, Alberto Fernández Cladera, que també ha dirigit unes paraules de benvinguda als visitants.

El grup d'enginyers ha iniciat la visita per l'edifici K on es troben les zones de bombes, gasos, calderes, tractament d'aigua i zones exteriors de refredadores i recuperador de calor.

Després s'han dirigit a conèixer la zona de les climatitzadores, ubicades a l'edifici I i posteriorment han visitat el Centre de Procés de Dades a l'Edific G.

Vázquez i Carlos Muñoz, de la Societat Concessionària, han continuat mostrant la sala tècnica de l'edifici F on es troben els quadres elèctrics generals i de baixa tensió i la zona del Sistema d'Alimentació Ininterrompuda (SAI).

El grup s'ha dirigit a la sala tècnica de l'edifici C, on es troben la zona grups electrògens, la de transformadors i la zona exterior de les climatitzadores, per finalitzar amb un recorregut pels Laboratoris, on la cap d'Anàlisis Clíniques, Dra. Emilia Moreno ha mostrat els nous laboratoris de l'Hospital Can Misses, recentment reformats.