Logo ASEF

\ Fins ara els professionals sanitaris han format una mica més de mig centenar de cuidadores de persones amb demències

\ El taller l'imparteixen dues vegades al mes un grup multidisciplinari de professionals, neuròlegs, neuropsicòloga, treballadora social i infermeres

El març del 2022 l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va posar en marxa un taller dirigit a cuidadores de persones amb demències. Avui, un any després, ja s'han format més de mig centenar de persones responsables de la cura de persones amb demència.

El taller l'imparteix un grup multidisciplinar compost per neuròlegs, neuropsicòloga, treballadora social i infermeres i se celebra dues vegades al mes de 17 a 19 hi de 16 a 18 h
a la Sala de docència del Centre de Salut Can Misses.

Aquesta formació ofereix eines als cuidadors perquè coneguin millor la malaltia, les prestacions socials disponibles i puguin compartir experiències entre ells en xerrades participatives.

El grup de docents està format pels neuròlegs Dr. Edilberto Martínez i Dr. Carlos Cátedra, la neuropsicòloga Soledad Ribas, Esther Serra, infermera i Francisca Mayans, treballadora social.

Les persones interessades a participar al taller poden inscriure's a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.