Logo ASEF

Dins dels actes de celebració del Dia de les Illes Balears, avui s'han concentrat diferents programes de Rutes Saludables tant de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (CS Santa Eulària des Riu, CS Vila i CS Es Viver) com d'altres organismes com l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Eivissa gran, Grup de ball de Miguel Barranco, i Grup de Rutes de l'Associació Creix.

A la iniciativa hi participen, a més de la Conselleria de Salut, el Consell d'Eivissa, l'Ajuntament d'Eivissa i l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

El programa Rutes Saludables compleix el 2023 el seu desè aniversari a les Balears. A Eivissa, el Centre de Salut de Vila el va posar en marxa fa vuit anys i posteriorment s'han anat sumant el centre de Santa Eulària des Riu i estan a punt d'inaugurar-se al Centre de Salut de Formentera i des Viver.

Les sortides s'han realitzat des de diferents punts i els participants s'han trobat al Portal de Ses taules a les 11 h. Posteriorment han continuat de pujada a la muralla i han finalitzat al Baluard de Santa Llúcia on les fisioterapeutes d'asef, Olga Hernández del CS Vila i Elena Fernández del CS Santa Eulària han ofert una master class. L'esdeveniment ha finalitzat amb una sessió de ball amb Miguel Barranco.