Logo ASEF

\ Els cursos impartits s'emmarquen dins del Pla estratègic de l'Àrea de Salut 2022-2024 que inclou la professionalització de la gestió

\ S'han celebrat cursos de Lideratge transformacional i Logística SAP i properament en Gestió pressupostària

Dins del Pla estratègic de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera per als anys 2022-2024, a la línia 5 Control de gestió s'inclou la professionalització de la gestió a tots els nivells de l'organització. Dins aquest compromís, s'han impartit una sèrie de cursos, i programats per a començaments d'anys més, adreçats a augmentar les capacitats de gestió dels professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

Els celebrats aquests dies enrere han format en lideratge i gestió logística SAP mig centenar de professionals de diferents categories i serveis.

Més de 30 professionals s'han format en lideratge en un curs, de dos dies, impartit per l'Escola SEDISA de Lideratge, que utilitza una metodologia eminentment pràctica, d'un concepte anomenat lideratge transformacional, amb què es pretén que els assistents siguin capaços de transformar els serveis, crear relacions sanes i motivadores i establir objectius clars per obtenir millors resultats en salut.

Els professionals de l'àrea de gestió, és aquest cas, també s'han format a Logística SAP en un curs impartit per Joan Martorell Font, diplomat en Informàtica de gestió i referent al Mòdul MM (Materials Management, gestió de materials) del Servei de Salut de les Illes Balears. Aquest curs va abastar, entre d'altres, aspectes en el registre de materials, la gestió d'estoc, la planificació de requeriments de material i sistemes d'informació logístic.

Per al 2023, està previst continuar amb la formació en gestió, començant amb la celebració d'un curs en gestió pressupostària. En aquesta ocasió serà impartit per Susana Pérez Sánchez, llicenciada en Economia per la Universitat de Navarra, actualment cap de secció de Proveïdors i Tresoreria del Servei de Salut de les Illes Balears, en el qual ja hi ha inscrits una altra trentena de professionals.

Per a Héctor Martín Bergua, director de gestió de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera «amb aquests cursos responem al compromís establert al Pla Estratègic de professionalitzar la gestió oferint eines als nostres professionals de mans de veritables experts i referents en cadascuna de les matèries impartides. Aquest final d'any i començament del 2023 haurem format prop d'un centenar de professionals en capacitats de gestió».