Logo ASEF

Laura Escudero

\ La plantilla d'Oftalmologia s'amplia fins als cinc facultatius amb la contractació de la doctora Laura Escudero

\ La doctora Escudero té la subespecialització en Cirurgia del segment anterior i ha obtingut plaça fixa després de superar el concurs oposició del Servei de Salut

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha reforçat la plantilla del Servei d'Oftalmologia contractant una especialista, la doctora Laura Escudero Bodenlle.

La incorporació de la doctora Escudero completa la plantilla autoritzada del Servei d'Oftalmologia i arriba fins als cinc especialistes. A més d'Escudero, el Servei està format pels doctors Javier Fernández García, cap del Servei, Marcos Castenera Jiménez, José Sánchez Martín i Alejandro Higueras Esteban.

La doctora Escudero es va formar a la Universitat d'Oviedo i es va especialitzar en Oftalmologia a l'Hospital Universitari Son Espases (Mallorca), d'on prové. La nova especialista de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va completar la formació als Estats Units, en el Bascom Palmer Eye Institute (Florida), un dels centres de referència a nivell mundial en aquesta especialitat. A més, la doctora Escudero està subespecialitzada en Cirurgia del segment anterior.

Escudero ha obtingut una plaça fixa després de superar el concurs oposició del Servei de Salut

Segons la directora gerent, Carmen Santos, «hem reforçat l'equip mèdic del Servei d'Oftalmologia amb la incorporació d'una especialista amb una alta qualificació professional, la doctora. Laura Escudero, amb la qual completam la plantilla. Aquesta contractació, després d'haver superat el concurs oposició i obtingut una plaça fixa, ens permet comptar amb cinc oftalmòlegs. És molt important fidelitzar els sanitaris per mitjà de places fixes, per disposar de professionals excel·lents en el present i en el futur. En aquest sentit, seguim treballant per adequar les plantilles a les necessitats actuals. Així recentment s'ha contractat dos anestesistes, una oncòloga i un especialista per al Laboratori d'Anàlisis Clíniques».