Logo ASEF

Nova incorporació LABO

\ La plantilla d'Anàlisis Clíniques s'amplia fins als sis facultatius amb la contractació del Dr. Carlos Rodríguez Rojas

\ El Dr. Rodríguez Rojas fa la tesi sobre la valoració del biomarcador del PSP en pacients amb pancreatitis aguda

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha reforçat la plantilla d'Anàlisis Clíniques amb la contractació d'un especialista, el doctor Carlos Rodríguez Rojas, a causa de la renovació tecnològica del Laboratori. El canvi de l'equip tecnològic implica que durant aquest procés de transformació es requereixi més suport i, per tant, la incorporació d'un especialista més.

Rodríguez Rojas, va cursar estudis a la Universitat de Castella-la Manxa i es va especialitzar en anàlisis clíniques a l'Hospital Universitari Santa Lucía de Cartagena (Múrcia), d'on procedeix.

El Laboratori d'Anàlisis Clíniques està format actualment per sis especialistes: la doctora Emilia Moreno, cap del servei, Dolors Balsells, Laura Sahuquillo, Alfonso López, Enrique Martínez i Carlos Rodríguez.

El nou especialista en anàlisis clíniques actualment cursa la tesi sobre valoració del biomarcador de la PSP (Pancreatic Stone Protein) en pacients amb pancreatitis aguda. Aquesta tesi està en la fase final i es defensarà pròximament a l'Hospital Universitari Santa Lucía.

Per a la doctora Emilia Moreno «aquest reforç és molt important per al Laboratori d'Anàlisis Clíniques. Amb ell adeqüem la plantilla a la activitat ingent que duim a terme».