Logo ASEF

Campanya augment vaccinació

\ Amb el títol «La vacunació, la millor opció» s'han impartit xerrades a estudiants de l'IES Marc Ferrer per augmentar l'acceptació entre els joves

\ Els professionals d'infermeria del Centre de Salut han fet consultes individuals sobre els beneficis del vaccí amb pacients que havien posposat la vacunació

Amb l'objectiu de conscienciar la població de Formentera sobre els beneficis dels vaccins per a la protecció contra la COVID-19, el Centre de Salut Formentera ha impulsat una campanya informativa dirigida a joves i a persones amb dubtes sobre ser vaccinades per fer conèixer els beneficis de la vaccinació contra el virus SARS-CoV-2.

El personal d'infermeria del Centre de Salut s'ha bolcat per transmetre la importància de la vaccinació a estudiants i a persones que l'han rebutjada o l'han posposada. Igualment s'ha informat novament sobre les mesures de seguretat —us de màscares, distància de seguretat, higiene de mans, ventilació d'espais— perquè la població no baixi la guàrdia, ja que aquestes mesures s'han demostrat com a eines clau per controlar la pandèmia.

Amb el títol «La vacunació, la millor opció», la infermera Victoria Sánchez ha impartit xerrades als estudiants de batxillerat de l'IES Marc Ferrer, per augmentar l'acceptació del vaccí entre els joves i amb la finalitat de conscienciar l'alumnat sobre la importància del vaccí i de les mesures de seguretat.

D'altra banda, des de les consultes d'infermeria del Centre també s'ha contactat amb els pacients amb dubtes sobre la vaccinació i/o que havien retardat la cita per rebre el vaccí, amb la intenció d'oferir-los informació sobre els seus beneficis i perquè prenguessin una decisió coneixent els arguments proporcionats per personal qualificat, en aquest cas professionals d'infermeria.

Segons el coordinador d'infermeria i responsable del procés de vaccinació de Formentera, Onofre Sáez Avilés, «gràcies a la iniciativa d'oferir informació detallada i individualitzada hem aconseguit captar diversos pacients que han modificat la decisió i han rebut el vaccí contra la COVID-19. Estam molt satisfets del resultat».