Logo ASEF

TCI plaça fixa

\ L'Àrea de Salut celebra un acte de presa de possessió de places fixes després de superar el concurs oposició de Servei de Salut

\ En els darrers 7 mesos 80 professionals de diferents categories i especialitats han obtingut plaça fixa

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha celebrat avui l'acte de presa de possessió de places fixes després de superar el concurs oposició de Servei de Salut en la categoria de Tècnics en Cures d'Infermeria.

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada de la directora d'infermeria, Noelia Azqueta, ha formalitzat la presa de possessió de la plaça d'onze Tècnics en Cures d'Infermeria per a les places convocades de l'Àrea de Salut d 'Eivissa i Formentera en un íntim acte.

Fins ara, en els últims set mesos, l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'ha consolidat a través de plaça fixa uns 80 llocs de treball després de convocar oposicions de cadascuna d'aquestes categories i especialitats.

A l'octubre de 2020 van ser 14 metges d'Atenció Primària els que van aconseguir la seva plaça, al novembre es va celebrar la presa de possessió de 27 Tècnics de Radiologia i Tècnics de Laboratori, i ja en 2021 prop d'una trentena de facultatius dels serveis de Cardiologia, farmàcia hospitalària, Medicina Interna, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Pediatria i Urologia i Urgències han obtingut les places fixes a l'haver superat el Concurs Oposició de el Servei de Salut dels Illes Balears.

Els últims serveis que s'han celebrat la presa de possessió d'aquestes places fixes han estat els d'Urgències de tots dos hospitals de les Illes Pitiüses, Can Misses i l'Hospital de Formentera, amb una desena de metges d'Urgències, vuit a Eivissa i dos a Formentera , que han consolidat la seva plaça després de superar el concurs oposició d'Oferta Pública d'Ocupació (OPE) de el Servei de Salut dels Illes Balears.

La Direcció d'Infermeria valora molt positivament l'obtenció de plaça fixa, ja que "no hi ha millor manera de combatre la incertesa que amb l'estabilitat i seguretat que garanteix una plaça en propietat, així oferim condicions òptimes per al desenvolupament de la seva carrera professional. A més de fidelitzar excel·lents professionals, garantim una major qualitat assistencial ", segons la directora d'Infermeria, Noelia Azqueta.

Per Carmen Santos, directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, "és un orgull poder celebrar els actes de signatura de la plaça ja que d'aquesta manera aconseguim un triple objectiu, fidelitzar grans professionals, consolidar serveis i oferir seguretat, la qual que ens assegura un futur amb professionals de primer nivell. "

Els 11 tècnics que han obtingut plaça fixa són Paula Ventura Marí, Isabel Gómez Aguilar, Isabel González Gómez, Carolina Buhigas Belenes, Antonia Marí Turigas, Mª Carmen Ordóñez Culebras, Susana Gavila Valls, Isabel Ramos Caracena, Laura Planells Torres, Raquel Cabello Prieto i Carmen Ramos Aldon.