Logo ASEF

Nou subdirector gestió HFOR

\ Dotze candidats es van presentar al lloc, convocat el 2 de febrer

\ El nomenament ha estat publicat el 13 de març en el BOIB

L'equip directiu de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha presentat el nou subdirector de gestió de l'Hospital de Formentera a la sala d'actes de l'hospital formenterenc. Es tracta de Gonzalo Antonio Espí Senent, graduat en Infermeria per la Universitat Cardenal Herrera CEU i amb un màster universitari en Direcció i Organització d'Hospitals i Serveis de Salut per la Universitat Politècnica de València.

El lloc de subdirector de gestió de l'Hospital de Formentera va ser convocat el 2 de febrer i a la convocatòria s’hi van presentar dotze persones que reunien els requisits per ser designades candidats.

El nomenament d'Espí Senent va ser publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) el 13 de març. Espí Senen succeirà Ilana Martínez, qui va estar en el càrrec des de l'1 d'octubre de 2019 fins al 30 de gener de 2021, quan el va deixar per motius personals.

Gonzalo Antonio Espí Senent té molta experiència en la gestió hospitalària i acredita haver estat director gerent del centre sanitari Iniciativas Médicas de Ibiza y Formentera (IMIF) i experiència en la gestió de recursos sociosanitaris com a director substitut de la residència La Saleta Campolivar, entre d’altres llocs.

Des de la direcció de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera es destaca «l'àmplia experiència d'Espí Senent com a infermer en la gestió hospitalària i es confia que la seva incorporació suposi un impuls per a l'Hospital de Formentera i s'avanci en el seu creixement i major capacitat resolutiva».