Logo ASEF

Presa de possessió de les places fixes per a metges de família

\ Catorze metges d'atenció primària han obtingut plaça fixa després de superar el concurs oposició del Servei de Salut

\ La Gerència destaca la consolidació i fidelització dels professionals per oferir una assistència de qualitat
 
Avui divendres, a les 14.00 hores, a la sala d'actes de l'Hospital Can Misses, ha tingut lloc la presa de possessió dels metges de família que han superat el concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears, per a les places convocades de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

L'acte ha estat presidit per la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada de la directora d'Atenció Primària, la Dr. Violeta Vega, i de la resta de l'equip directiu: Héctor Martín, director de Gestió; Sheyla Sironvalle, directora mèdica d'Atenció Hospitalària i Noelia Azqueta, directora d'Infermeria.

Diversos representants d'Atenció Primària han assistit a l'acte, entre ells els subdirectors d'Atenció Primària; Sara Navarro, subdirectora mèdica; Jean Philippe Baena, subdirector d'Infermeria i Rafael Torres, responsable de Farmàcia d'Atenció Primària. A l'acte també hi han estat presents els representants sindicals.

La direcció mèdica d'Atenció Primària valora molt positivament aquest acte ja que, segons paraules de la directora mèdica d'Atenció Primària, Violeta Vega, «significa que aportam estabilitat als metges de família de les Pitiüses i que aquests poden desenvolupar la seva carrera professional amb el grau de seguretat que ofereix una plaça fixa. La nostra obligació és fidelitzar bons professionals amb l'objectiu d'oferir als pacient una qualitat assistencial cada vegada major».

Per a la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, «augmentar les places fixes de metges de família és molt important com a manera de consolidació i creixement de l’Atenció Primària d'Eivissa i Formentera i és un orgull poder celebrar aquest acte que ens assegura excel·lents professionals per al futur de la nostra àrea de salut, més en un moment com l'actual en el qual recau sobre l'atenció primària la important tasca de contenció de la pandèmia i de seguiment de molts pacients lleus o asimptomàtics».

Primer lloc en l'OOP balear per a un metge de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

El primer lloc de l'oferta d'ocupació pública (OOP) balear per a metges de família l’ha obtingut un metge de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, el Dr. Antonio Cordero Roselló, metge del Centre de Salut Formentera i coordinador mèdic d'aquest centre. Els tretze metges restants que han obtingut plaça a Eivissa són María de las Nieves Acero Guasch, Noelia García Fernández, Inmaculada Garrido Megías, Iván Gómez García, Carolina Marí Clapés, Montserrat Marí Corell, José Antonio Martínez Iglesias, Esperanza Méndez Clapés, Sara Navarro Martín, Verónica Puerto Rumi, Anna Ribas Riera, Silvia Sedano Moreno i Ana María Suárez Sanjuás.