Formación entre iguales

Taller de formació entre iguals en diabetis al CS Rafal Nou
Desde Martes 03 Diciembre 2019 -  16:00
Hasta Martes 14 Enero 2020 - 18:00
Accesos : 28336

 Lloc: Centre de salut de Rafal Nou (Palma)

  

 

Objectius:

General: Promoure l’autocuidat i millorar la qualitat de vida de les persones amb diabetis mitjançant l’educació entre iguals.

 

Específics:

  • Adquirir coneixements per a un afrontament més efectiu del procés de malaltia.
  • Adquirir habilitats i aptituts per a un millor maneig de determinades situacions relacionades amb la malaltia.
  • Intercanviar vivències i experiències relacionades amb la diabetis que ajudin als iguals a tenir un afrontament més positiu de la malaltia.

 

Destinataris:

Persones adultes amb diabetis 1 o 2 amb un control no òptim de la seva malaltia que puguin millorar-ne el control i el maneig mitjançant l’assistència a aquest taller on el conductor/a de grup és un pacient actiu/va formador/a.

 

Docents: 2 pacients actius/ves formadors/es, acompanyats d’un/a professional de la salut que fa de facilitador/a del grup.

 

Durada: 14 hores. 1 sessió setmanal de 2 hores, al llarg de 7 setmanes.

 

Places: 12-15 persones.

 

Inscripció: establint contacte amb el metge o infermera de referència del centre de salut de Rafal Nou. Hi ha agenda d’e-siap específica per a la citació.

 

Informació: a través del servei d’admissió, metge o infermera de referencia del centre de salut de Rafal Nou. També amb les professionals referents d’aquest taller: Catalina Ramis Jaume, Antònia Bestard Mesquida i Rosa M. Hernández Madera.