Agenda

Workshop "Cambreres de pis i baixes laborals: perspectives dels serveis implicats"
Dimecres 23 Octubre 2019, 13:00 - 14:00
Visites : 1391

Auditori Escola d’Hoteleria de les Illes Balears Ctra Valldemossa km 7,5 - 07122, Palma

 

DIRIGIT A
Metges/ses i altres professionals implicats en els processos d’incapacitat laboral.

 

OBJECTIUS

  • Donar a conèixer el paper de les diferents institucions implicades en el procés d’incapacitació laboral de persones que treballen com a cambreres de pis.
  • Conèixer el punt de vista dels diferents professionals mèdics involucrats en el procés d’incapacitat laboral de persones que treballen com a cambreres de pis.
  • Debatre els aspectes legislatius respecte la incapacitat laboral de les cambreres de pis.

 

PROGRAMA

12.45h. Recepció.

13h. Presentació del Taller. Moderat pel Dr. Ignasi Ramírez, metge de família, coordinador del Centre de Salut Calvià. Ponents: Apol·lònia Cifre. Metgessa de família de la UBS S’Arenal. Joan Llobera. Investigador principal del projecte “Cambreres de pis i salut” i cap de la Unitat d’Investigació de la Gerència d’Atenció Primària. Rafael Palmer. Metge del treball. Cap de secció de Medicina del Treball al IBASSAL. Joan Pericàs. Metge inspector de Serveis Sanitaris (IB-Salut). Mercè Serra. Metgessa inspectora de l’Instituto Nacional de la Seguridad Social. Isabel Duran. Metgessa del Treball de Previs. Maria Dolores Lizarbe. Coordinadora del departament de Malalties Professionals de Mutua Balear. Antoni Oliver. Jutge. President de la sala social del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

 

ESDEVENIMENT RELACIONAT

16.00 - 19.00 h. Jornada de cambreres de pis i salut

 

INSCRIPCIÓ
Totes les persones inscrites a la Jornada seran admeses. La inscripció es farà a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (fent arribar nom, telèfon, c/e i filiació) Termini per inscriure’s a la Jornada: 21 d’octubre de 2019. 

sol·licitada l'acreditació a la CFC de les professions sanitàries. 

 

MÉS INFORMACIÓ
Tríptic del WorkShop

tel. 971 175 897. Fax 971 175 888