Agenda

Taller de formació entre iguals per a persones amb càncer de mama al CS Porto Cristo
De Dimarts 08 Octubre 2019 -  16:00
A Dimarts 12 Novembre 2019 - 18:00
Visites : 22835

 Lloc: Centre de salut Porto Cristo

 

  

 

Objectius:

General: Promoure l’autocuidat i millorar la qualitat de vida de les persones que tenen o han tingut un càncer de mama mitjançant l’aprenentatge entre iguals.

 

Específics:

  • Adquirir coneixements per a un afrontament més efectiu del procés de malaltia.
  • Adquirir habilitats i aptituts per a un millor maneig de determinades situacions relacionades amb la malaltia.
  • Intercanviar vivències i experiències relacionades amb el càncer de mama que ajudin als iguals a tenir un afrontament més positiu de la malaltia.

 

Destinataris:

Persones que tenen o han tingut un càncer de mama que puguin millorar l'afrontament i el maneig de la seva malaltia mitjançant l’assistència a aquest taller on els/les conductors/es de grup són pacients actius/ves formadors/es.

 

Docents: 2 pacients actius/ves formadors/es, acompanyats d’un/a professional de la salut que fa de facilitador/a del grup.

 

Durada: 12 hores. 1 sessió setmanal de 2 hores, al llarg de 6 setmanes.

 

Places: 12-15 persones.

 

Inscripció: establint contacte amb el/l professional de medicina o d'infermeria de referència del centre de salut Porto Cristo, Manacor i Son Servera. Hi ha agenda d’e-siap específica per a la citació.

 

Informació: a través del servei d’admissió, professional de medicina o d'infermeria de referència del centre de salut de Porto Cristo. També amb les professionals referents d’aquest taller: M. Lluïsa Truyols Llull i Joana Maria Morro Garcías.

 

  

 

 

 

 

 

              

_____________________________