CURS PTC PER A RESIDENTS. Curs de "Gestió Sanitària"
Martes 12 Febrero 2019, 16:00 - 20:00
Accesos : 4059

LLOC: Hospital Universitari Son Espases

 

  

OBJECTIUS

Mostrar als residents a reconèixer els elements bàsics de la qualitat a una organització identificant els aspectes bàsics de la gestió clínica, prenent consciència de que els recursos són limitats, la repercussió derivada de la presa de decisions a la seva pràctica professional i valorant la utilitat del model de gestió per processos assistencials pel seu treball diari.

 

CONTINGUTS:

1. Gestió clínica, això que ja feu sense adonar-vos-en.

Donar nocions del que és la gestió clínica, intentar definir-la, entendre les seves motivacions i possibilitats, conèixer exemples de gestió clínica al nostre hospital i adquirir eines que ens permetin aprofundir-hi i aplicar-la en la nostra pràctica diària.

2. TIC a la salut. Reptes del futur per a la transformació digital de la salut.

Donar a conèixer les possibilitats que la tecnologia pot oferir avui en dia i com pot repercutir en l'assistència mèdica. Molts sectors utilitzen les TIC en diversos processos i han canviat el món amb una repercussió total en la forma en què portem accions del dia a dia. En Sanitat el procés és més lent. L'objectiu és generar debat i fer reflexionar els assistents sobre les possibilitats tecnològiques existents, els problemes i resistències i les oportunitats de canvi ja que ells seran els propers dinamitzadors.

3. L'atenció pensada en la persona, importa?

Conscienciar els futurs metges de la importància que té ESCOLTAR al pacient. Difondre coneixements als professionals de com afrontar l'etapa final de la vida dels pacients.

4. La mesura del producte hospitalari: CIE, GRD, usos i aplicacions.

Conèixer eines per a la mesura del producte hospitalari. Comprovar aplicacions en temps real de la mesura del producte hospitalari.

5. Els Sistemes Sanitaris de Salut: models i reptes.

Analitzar el Sistema Nacional de Salut. Conèixer diferents sistemes Nacionals de Salut en el món i un altre tipus d'organitzacions sanitàries.

 

DESTINATARIS:

Residents de tercer any MFiC i residents de segon any IFiC.

 

DATES i HORARI:

12 i 14 de febrer de 16 a 20h.

 

LLOC:

Aula 206. Hospital Universitari Son Espases.

 

 

 

Informació:

Servei de Formació Sanitària Especialitzada.

Direcció General d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut.

Tel.: 971 179 597

 

 

 

 

Localización Hospital Universitari Son Espases

Agenda AP Mallorca

Junio 2023
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30