Agenda

CURS DE MEDICINA ORAL PER A L’ ODONTÒLEG D’ ATENCIÓ PRIMÀRIA
Viernes 14 Mayo 2021, 09:00 - 14:00
Accesos : 2000

Lloc: 

 

Objectius:

Capacitar al odontòleg d’ atenció primària en el diagnòstic clínic i maneig terapèutic de la patologia oral que amb major freqüència afecta la cavitat oral.     

 

Continguts:

Bases del diagnòstic oral, lesions pigmentades, lesiones blanques, lesions ulceroses, lesions exofítiques benignes, lesions amb base infecciosa i alteracions orals en malalties sistèmiques.

 

Metodologia:

  • La formació s’imparteix durant 5 hores distribuïdes en blocs temàtics atenent a la localització de les lesions en la cavitat oral. Per tal cosa es revisen més de 150 casos clínics. La formació és eminentment pràctica basada en la presentació de casos clínics i l’ utilització d’algoritmes de diagnòstic clínic que permetran als odontòlegs adquirir els coneixements i competències necessàries per al diagnòstic de les lesions orals més freqüents.

 
 

Destinataris:

Odontòlegs d’Atenció Primària de Mallorca

Dates: 14 de maig de 2021 de 9:30 a 14:30 hores.

Docent:  

Milagros Díaz Rodríguez. Doctora en Odontologia. Especialista en Medicina Oral. Experta en Gestió del Coneixement Clínic en eSalut. MBAd.

Professora Associada de Patologia Oral i Pacients Especials en la Universitat Europea de Madrid. Coordinadora OralmeDX, Diagnòstic en Medicina Oral.

 

Durada: 5 hores

Nombre de places: 25

Lloc: CS Emili Darder, carrer Puerto Rico s/n

InscripcióPortal de serveis al personal 

Del 19 d'abril al 28 de abril de 2021

Llista d’ admesos: 3 de maig de 2021

Rebreu un correu confirmació inscripció i un altre d'admissió al curs

Informació:

Unitat de Formació Continuada

Tel.: 971 175 884

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

SOL.LICITADA ACREDITACIÓ COMISSIÓ FORMACIÓ CONTINUADA