Logo ASEF

 \ El Centre de Salut de Vila realitza un Concurs de comptatge de passos entre els seus usuaris i activitat física a càrrec de la fisioterapeuta del centre

\ El tema per a aquest any és 'Eficiència energètica' i té com a objectiu l'ús de modes de transport sostenibles, i el seu lema és 'Combina i mou-te!'

L'Àrea de Salut d´Eivissa i Formentera se suma a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat que s'ha celebrat des del 16 fins avui, 22 de setembre, amb una sèrie d'activitats.

L'objectiu d'aquesta activitat, a més de conscienciar, ha estat promoure l'ús de mitjà de transport públic, bicicletes i els desplaçaments a peu.

Passos i exercici per conscienciar sobre eficiència i sostenibilitat

El Centre de Salut Vila ha celebrat un Concurs de comptatge de passos entre la trentena d'usuaris que hi han anat a peu per visibilitzar la mobilitat sostenible. La guanyadora del concurs ha estat Mª Luz Lucas que ha fet 82.276 passos durant aquesta setmana, seguida d'Irene Pantrigo, amb 79.906 passos, i Rosa Tirado amb 43.689 passos.

Després del concurs s'ha fet una sessió d'exercici físic a càrrec de la fisioterapeuta Olga Hernández. Les activitats han estat organitzades per les infermeres Estela Terrer, Benjamín Vargas i Irene Mínguez.

La Setmana Europea de la Mobilitat és la principal campanya de sensibilització de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible. Fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents. El tema per a aquest any 2023 és 'Eficiència energètica' i té com a objectiu difondre els beneficis de l'ús de modes de transport sostenibles, i el seu lema és 'Combina i mou-te!'.