Campanya de vacunació contra el virus de la COVID-19 per a professionals del sector sanitari i sociosanitari privat i concertat

Campanya de vacunació contra el virus de la COVID-19 per a professionals del sector sanitari i sociosanitari privat i concertat

La vacunació contra el virus de la COVID-19 constitueix actualment l'única alternativa per superar a mitjà termini la pandèmia que patim. La vacunació es duu a terme de manera escalonada i prioritzant els grups de persones més exposades. Per això, el personal que treballa en el sistema sanitari constitueix un grup preferent.

La Comissió Europea, després de l'avaluació de l'Agència Europea de Medicaments, acredita la seguretat i eficàcia de l'única vacuna actualment autoritzada a la Unió Europea. Està prevista l'autorització en breu de noves vacunes, que s'aniran incorporant a l'estratègia de vacunació.

Els efectes adversos més freqüents són assimilables als de les vacunes habitualment utilitzades i recomanades i que formen part dels calendaris de vacunació. Per això, la vacunació suposa, segons l'evidència científica actual, una actuació sanitària beneficiosa per a la persona que la rep.

En els enllaços següents podeu trobar informació específica sobre aspectes més concrets sobre la vacuna i la seva administració en situacions especials (embaràs, lactància, malalties concomitants…). Si teniu dubtes, consultau amb un professional sanitari.

Aquesta informació s'anirà actualitzant a partir de l'evidència existent i amb la inclusió de noves vacunes a mesura que l'Agència Europea de Medicaments les autoritzi.

 

 

Per mitjà del formulari següent podeu enviar la informació necessària per vacunar-vos. Si no us voleu vacunar, a petició del Ministeri, se us demanarà que n’indiqueu el motiu, tot i que podeu optar per no fer-ho.

 

Si decidiu vacunar-vos, una vegada hagueu emplenat i enviat el formulari, contactaran amb vós per informar-vos de la data, hora i lloc per administrar-vos la vacuna.

 

Accediu al formulari de vacunació contra la COVID-19 per a professionals del sector sanitari i sociosanitari privat i concertat

 

 *Si teniu dubtes o necessitau reportar incidències podeu contactar amb el telèfon INFOCOVID 900 100 971

 


ENLLAÇOS D'INTERÈS

Infografia Ministeri de Sanitat 

Preguntes freqüents Ministeri de Sanitat

Preguntes freqüents Conselleria de Salut i Consum

 


Informació sobre el tractament de dades personals relacionades amb el procés administratiu de vacunació contra el virus de la COVID-19 dels professionals del sector sanitari i sociosanitari privat.

 

El responsable del tractament de les vostres dades personals és la Direcció General del Servei de Salut de les Illes Balears (c/ de la Reina Esclarmunda, 9. 07003 Palma). Les vostres dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar el procés de vacunació contra el virus de la COVID-19 dels ciutadans de les Illes Balears. Tractarem les vostres dades personals de caràcter identificatiu i professional i les vostres dades de contacte. Les vostres dades personals han estat facilitades per la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears. Teniu dret a oposar-vos al tractament de les vostres dades i a limitar-lo, i també a accedir, rectificar i suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat. Per exercir aquests drets heu de presentar una sol·licitud per escrit al Servei d’Atenció a l’Usuari del Servei de Salut de les Illes Balears (c/ de la Reina Esclarmunda, 9. 07003 Palma), que ha d’anar acompanyada d’una còpia de document oficial d’identificació (DNI/NIE, permís de conduir o passaport). A més, podeu adreçar-vos a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i a altres organismes públics competents per a qualsevol reclamació derivada del tractament de les vostres dades personals. El correu electrònic de contacte és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Si voleu més informació sobre el tractament de les vostres dades personals, clicau aquí.