Slider

NOTA INFORMATIVA JULIOL 2022: La segona dosi de record (o quarta dosi, com s'ha donat a conèixer en la premsa) només s'està administrant a persones en situació d’immunodepressió greu i encara no s’ha fet extensiva a la població general. 


 
En tenir informació precisa sobre quan es començarà a administrar, els grups de població prioritzats i el sistema de cita prèvia, la publicarem en aquesta web. 


Etapes de vaccinació

Actualitat

Actualment, quasi el 89% de la població de les Illes Balears té la pauta completa i més del 61% té la dosi de reforç. La campanya de vaccinació contra la COVID-19 continua activa.


Consultau quina població de les Illes Baleares està sent vaccinanada actualment

Històric - Primovaccinació

Des que començà la vaccinació contra la COVID-19 el Servei de Salut de les Illes Balears i la Direcció General de Salut Pública i Participació han adaptat contínuament l’estratègia del Ministeri de Sanitat a la població de les Illes Balears.


Consultau quines varen ser les etapes de vaccinació i els grups de població vaccinadaVaccinació contra la COVID-19 en xifres

La cobertura de vaccinació és el percentatge de persones vaccinades respecte de la població a vaccinar o població diana. 

La població diana ve definida en l'estratègia de vaccinació del Ministeri de Sanitat i està subjecta a processos continus de verificació i actualització per part del Servei de Salut de les Illes Balears.


A qui s'està vaccinant actualment?

Cita per a la vaccinació contra la COVID-19

En el meu estat de salut, puc ser vaccinat?

Ja estic vaccinat. Què he de saber?

Què és el vaccí i perquè m'hauria de vaccinar?

No som resident habitual a les Illes Balears. Què he de fer per ser vaccinat?

Organització de la campanya de vaccinació

A qui s'ha vaccinat fins ara?

Vaccinació contra la COVID-19 en xifres


Telèfon InfoVacuna COVID: 971211999

Telefonau-hi si teniu dubtes sobre la vaccinació contra la COVID-19

Personal administratiu us assessorarà sobre la vaccinació contra la COVID-19
Horari d'atenció: de dilluns al dissabte, de 7 a 21 hores. Diumenge i festius, de 8 a 21 hores.


Continuau prenent les mesures per protegir-vos de la COVID-19

Vaccinau-vos contra la COVID-19, emprau màscara, manteniu la distància d’almenys 2 metres, evitau multituds, rentau-vos les mans sovint i ventilau els espais.