Logo HCIN

 

 A l'Hospital d'Inca ja disposam d'un gimnàs de prehabilitació, destinat a millorar l'estat dels pacients previa a la cirurgia per afavorir la recuperació postoperatoria. La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha visitat les instal·lacions del gimnàs de prehabilitació i s'ha reunit amb els professionals del gabinet de Digestiu de l'Hospital d'Inca. Veieu la Nota de premsa

 

 PROENFA 8 és un programa per a donar informació sobre els trastorns mentals greus i entrenar habilitats i estratègies que ajuden a solucionar les situacions conflictives més freqüents.
El programa pretén disminuir els conflictes i patiments que tenen lloc en la vida diària, millorant la convivència familiar, l'adherència al tractament, la consciència del trastorn i el seu pronòstic.
La metodologia del programa consisteix en la realització d'un total de 7 sessions teòriques i 7 tallers pràctics, de 90 minuts de durada, al llarg d'un trimestre, de forma setmanal. Al final es realitzarà una sessió de clausura.
Les sessions teòriques oferiran informació de caràcter general sobre els trastorns mentals greus, les seves causes, tractaments, i aspectes socials i legals vinculats a aquests.
En els tallers s'oferirà entrenament en habilitats i estratègies més adequades en el maneig de situacions del dia a dia en la convivència i cura del familiar malalt.

Veieu el díptic adjunt amb tota la informació.

Attachments:
Download this file (DIPTICO PROENFA 8.pdf)DIPTICO PROENFA 8.pdf[ ]103 kB

L'Hospital Comarcal d'Inca convoca el Concurs de fotografia i vídeo “Inca a Flor de Piel”, amb la finalitat de donar a conèixer els beneficis del contacte pell amb pell després del naixement i en el puerperi així com normalitzar i visibilitzar aquesta actuació donant protagonisme a les famílies a les quals acompanyem en el procés de ser mares i pares.

L'equip d'Obstetrícia i Pediatria del HCIN, una vegada més, aposta per un camí cap a la maternitat i paternitat respectat i humanitzat. Aquest concurs es convoca en el marc del projecte BPSO d'implantació de la guia de pràctica clínica de Lactància Materna.


El termini límit de presentació serà el dilluns 16 de setembre de 2019,  a les 23.59
hores.

Podeu consultar les bases al document adjunt.

Tiempo de espera en Urgencias

Imagen reloj

 

Generales: 01:21

Pediátricas: 00:24

Actualizado: 27/04/18 15:05

RECUERDE: Puede acudir al PAC de su centro de salud más próximo.

Banner ISO9001