Logo HCIN

L’Hospital Comarcal d’Inca, amb la col•laboració de l’Associació de Lluita Contra el Càncer, organitza cicles de tallers, amb diverses temàtiques.

Aquestes activitats estan dirigides als pacients del Servei d’Oncologia.

Durant aquests tallers els assistents tenen l’oportunitat introduir-se en multitud de temàtiques: ceràmica, jardineria o cuina, entre d’altres. Així, a més d’aprendre diverses habilitats d’oci, també es pretén afavorir l’interrelació dels pacients oncologògics i dels seus familiars propiciant un espai on puguin gaudir-ne plegats d’activitats de lleure.

Fotografia biblioteca espera

Les sales d’espera dels familiars, ubicades en els diferents mòduls d’hospitalització, disposen d’una biblioteca.

Els llibres foren cedits pel Rotary Club d’Inca i sumen un total de 1550 exemplars adients per a lectors d’interessos molt diversos. A més, hi ha llibres en castellà, català i anglès.

Els usuaris poden accedir-hi directament, elegir el llibre que els agrada i, un cop acabada la seva lectura, se’ls prega que el retornin al prestatge perquè se’n pugui beneficiar un altre lector.

Els pacients ingressats a l'Hospital Comarcal d'Inca poden accedir a la CiberCaixa, una iniciativa dirigida a minimitzar l'impacte emocional i social de la seva estada en un centre sanitari.

Fotografia sala cibercaixa

Es tracta d’un espai lúdic i educatiu pels nens ingressats i un espai d’oci per als pacients adults.

Aquesta iniciativa és fruit del conveni entre la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears i la Fundació "la Caixa", a més hi col•labora Creu Roja en la seva dinamització. Està equipada amb recursos informàtics i educatius, una zona de lectura i una àrea infantil pensada per a l’oci i el joc dels més menuts.

L’Hospital Comarcal d’Inca disposa d’una sala d’alletament per a mares lactants amb fills hospitalitzats, i també per a les mares lactants treballadores del centre hospitalari.

Una iniciativa que sorgeix arran del Programa de Formació i Capacitació de Mares Lactants, que pretén donar una passa més en la promoció de la lactància materna i en el suport i ajut a les mares.

La sala, ubicada en el mòdul d’Hospitalització Maternoinfantil, ha estat decorada, de manera desinteressada, per la pintora Marga Melià.

Més articles...

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:38

Pediàtriques: 00:22

Actualitzat: 29/01/23 06:00

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001