Logo HCIN

Llegir normes de la unitat en PDF en una nova finestra

Fotografia Admissió

Com s'ingressa a l'Hospital?

Quan hàgiu de rebre un tractament o us hàgim de fer un estudi o una intervenció quirúrgica que requereixi hospitalitzar-vos, us avisarem per telèfon amb prou antelació per informar-vos del dia i l'hora en què haureu d'acudir a l'Hospital

L'ingrés es formalitzarà mitjançant el Servei d'Admissió (ubicat al vestíbul de l'entrada principal), de 8.00 a 15.00 del dilluns al divendres, o bé mitjançant el Servei d'Admissió d'Urgències (al mostrador ubicat a l'Àrea

Quina documentació necessitau per formalitzar l'ingrés?

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta sanitària
 • Solicitud d'ingrés

Qui us adjudicarà l'habitació i què heu de dur de ca vostra?

Al Servei d'Admissió us indicaran el número de l'habitació i la planta on s'ubica; tanmateix, personal de l'Hospital us hi acompanyarà.

L'Hospital us facilitarà la roba de llit, pijames, camisa de dormir i bates, però heu de dur de ca vostra les sabatilles i els articles d'higiene personal (sabó, pasta de dents, escuma d'afaitar, etc.), a més de la medicació habitual.

En ingressar heu d'entregar els vostres efectes personals als familiars que us acompanyin (objectes de valor, doblers… i també la dentadura postissa). Per si us fes falta, l'Hospital disposa d'una caixa de seguretat on podreu desar tots aquests objectes. Per rebre'n més informació, consultau el personal d'infermeria d'hospitalització.

Fotografia Urgències

Ingressar des del Servei d’Urgències

Si el metge decideix que heu d'ingressar després d'haver acudit al Servei d'Urgències, us assignaran un llit —quan n'hi hagi un de lliure— a l'àrea d'hospitalització corresponent a la vostra patologia.

Si heu acudit al Servei d'Urgències sense acompanyant, podeu demanar al personal d'infermeria o d'Admissió que localitzin qualque familiar vostre si el necessitau.

Quan us donarem informació mèdica a Urgències?

L'horari per rebre informació mèdica i visitar als pacients al Servei d'Urgències són de 8.30 a 9.00, de 13.00 a 14.00 i de 20.00 a 21.00.

Quin és l'horari de visites i d'informació mèdica de la Unitat de Crítics?

L'horari de visita de la Unitat de Crítics és de 8.30 a 9.00, de 13.00 a 14.00 i de 19.00 a 20.30, i de 13 a 14.00 per rebre informació mèdica.

Sobre l’alta hospitalària

El metge és l'encarregat de comunicar-vos l'alta hospitalària i d'entregar-vos un informe clínic detallat de la malaltia i del tractament que heu de seguir.

Si durant l'estada hospitalària considerau que voleu abandonar el centre en contra de les indicacions del metge, abans de partir heu de signar el document d'ALTA VOLUNTÀRIA.

El dia que us donem l'alta heu de deixar l'habitació tan aviat com sigui possible, ja que així podrem disposar immediatament d'un llit per als pacients que esperen per ingressar a l'Hospital.

Fotografia Recepció

Quines són les normes generals de l’Hospital?

Amb el propòsit d'assegurar el millor servei i l'atenció possibles, respectau les normes bàsiques següents:

 • De conformitat amb la Llei 42/2010, no es permet fumar a tot el recinte hospitalari.
 • Evitar ocupar els passadissos, per això us demanem que utilitzi les sales d'espera.
 • Es podrien prohibir les visites per ordre facultativa o dels responsables de la unitat.
 • Convé que a l'habitació no hi hagi més de dos acompanyants seus, per tal de preservar la tranquil · litat dels pacients i respectar el seu descans.
 • Per mantenir la cordialitat entre els pacients, apagueu els llums i el televisor i parleu en veu baixa a partir d'una hora prudent.
 • Els menjars es serveixen en un horari regulat: berenar del matí, dinar, berenar de la tarda i sopar.
 • Els menús que se serveixen a l'Hospital són supervisats estrictament pels metges, que estableixen quin tipus d'alimentació necessita cada pacient depenent del seu estat de salut, i també pels metges endocrins i els especialistes en nutrició, que controlen en tot moment l'Els menús que se serveixen a l'Hospital són supervisats estrictament pels metges, que estableixen quin tipus d'alimentació necessita cada pacient depenent del seu estat de salut, i també pels metges endocrins i els especialistes en nutrició, que controlen en tot moment l'aportació energètica i vitamínica dels aliments
 • Si pateix al · lèrgia a algun tipus d'aliment o té motius culturals o religiosos per no menjar determinats aliments, comuniqui-ho al personal d'infermeria de la unitat.
 • No és permès dur a l'Hospital cap aliment ni aparells elèctrics ni altres objectes (mantes, cadires, etc.). Consultau el personal de l’Hospital
 • Per raons de protecció sanitària, està restringida l'entrada al centre hospitalari als nens de menys de dotze anys.
 • No es passaran trucades a les habitacions entre les 22.00 i les 8.00 h.
 • Us demanam que les visites es facin a partir de les 12 hores. I que al matí només hi hagi un acompanyant per pacient

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:38

Pediàtriques: 00:22

Actualitzat: 29/01/23 05:30

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001