Logo HCIN


L’Hospital Comarcal d’Inca ha estat guardonat amb el premi ‘Sanitaria 2000’, a la categoria d’Acció Innovadora, per a la implementació del Sistema Surgical Safety List (“La llista de verificació de la seguretat de la cirurgia”).

Els premiats han estat triats segons el criteri del Consell de Redacció de ‘Sanitaria 2000’, dels lectors de Redacción Médica i de representants de la sanitat balear. El jurat dels premis aplega rellevants personalitats com són el president de l’Organització Mèdica Col·legial (OMC), Juan José Rodríguez Sendín; el president de la Federació d’Associacions Cientificomédiques d’Espanya, Carlos Macaya; la presidenta del Consell General de Col·legis Farmacèutics, Carmen Peña; el president de Previsió Sanitària Nacional, Miguel Carrero, i Alfonso Moreno, president del Consell Nacional d’Especialitats.

Pel que fa al guardó que ha rebut l’Hospital Comarcal d’Inca, la “llista de verificació de la seguretat de la cirurgia” (surgical safety list) és un mètode de verificació que pretén augmentar la seguretat dels pacients que han de ser sotmesos a una intervenció quirúrgica. Aquest sistema procedeix d’una de les recomanacions impulsades per l’Organització Mundial de la Salut i consisteix en implementar una nova eina de treball. El Comitè Quirúrgic, amb la col·laboració del Departament d’Informàtica, ha estat l’encarregat de dissenyar i desenvolupar aquesta iniciativa.

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:53

Pediàtriques: 00:15

Actualitzat: 29/05/22 07:00

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001