Logo HCIN

MISSIÓ

Som un hospital proper i dinàmic, integrat dins la xarxa pública sanitària, que dóna resposta a les necessitats de salut de la població de la nostra comarca, proporcionant una assistència de qualitat, pròxima i eficient, a pacients i familiars, fonamentada en la nostra implicació i professionalitat, les noves tecnologies, la millora contínua i l'evidència científica.

VISIÓ

Treballam per:
▪ Aconseguir una atenció excel·lent, segura i accessible, orientada a les necessitats dels nostres usuaris, de forma integral, contínua i integrada amb la resta de nivells assistencials, en cada etapa de la vida.
▪ Establir nous sistemes de comunicació amb els nostres usuaris, basats en la tecnologia.
▪ Potenciar la nostra identitat com a hospital comarcal, pel que fa a la proximitat i tracte en relació a la comunitat.
▪ Destacar com a referents en l'ús de les noves tecnologies.
▪ Satisfer també les persones que formen part de la nostra organització, oferint la possibilitat de créixer com a professionals, amb formació enfocada tant a les seves necessitats com a les seves preferències, i cercant sempre la seva fidelitat i el seu compromís amb el nostre projecte.

VALORS

▪ En relació a l'usuari i les seves famílies, els serveis que prestam es basen en el respecte, la proximitat, la solidaritat i l'accessibilitat.
▪ En relació als nostres professionals, per a nosaltres és fonamental comptar amb un equip humà format, motivat i compromès, amb iniciativa i sentit de pertinença.

 

Política de Qualitat i Seguretat

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:34

Pediàtriques: 00:27

Actualitzat: 1/04/23 16:00

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001