Logo HCIN

FICAE[nòmada]: Les veus dels pacients tindrà lloc del 30 de maig al 7 de juny, consta de sis taules de projecció de curtmetratges i posterior debat amb especialistes que es realitzen als 4 hospitals públics de l'illa i una d'elles també al Museu Es Baluard. L'acte inaugural serà a CineCiutat, amb la projecció especial del documental "Arreta", i l'acte de cloenda tindrà lloc al Casal Solleric.

El públic a qui va dirigit són membres d’associacions de pacients, professionals de la salut, estudiants d’art o ciències de la salut i públic en general.

Vos adjuntam el programa, i la pàgina web on podreu consultar el llistat de curtmetratges a projectar. Com a tast, vos deixam el trailer de presentació d’aquesta edició, que podeu veure en aquest enllaç

Informar-vos que, com a novetat, enguany és necessària inscripció (totalment gratuïta) a cada una de les activitats, mitjançant aquest senzill formulari d'acreditació

Entre els objectius de FICAE, es troba el de generar debat, reflexió i escolta entre personal sanitari i pacients, per fer de la vivència de la malaltia, part important de la vida des de la desestigmatització, la sensibilitat, l’empatia, i la ferma creença en l’expertícia de cadascuna de les veus que integrem aquesta comunitat. 

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:41

Pediàtriques: 00:32

Actualitzat: 7/07/22 12:30

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001