Logo HCIN

   A l'Hospital Comarcal d'Inca un grup de voluntaris de l'Associació espanyola  contra el càncer (aecc) de balears han començat la tasca per dinamitzar el Programa de prevenció de càncer de colon, que va dirigit a homes i dones de entre 50 i 69 anys, en el Sector Sanitari de Tramuntana.

Aquesta iniciativa  liderada per la dra. Carmen Sánchez-Contador, coordinadora de l'estratègia de càncer de la Direcció General de Salut pública i Participació i el dr. José Reyes, coordinador del Servei de Digestiu de l'Hospital d'Inca, ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de l'aeccbalears.

Els voluntaris a contacten amb les persones que haurien d'haver rebut  la carta per participar en el programa de cribratge i encara no han enviat cap mostra per analitzar, donant-los la informació perquè puguin adherir-se al programa de prevenció.

Les dades resultants de la campanya de prevenció són molt favorables, ja que s'han eliminat 401 lesions precanceroses en persones asimptomàtiques, i s'han resolt 31 càncers en persones que no sabien que el tenien.

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:22

Pediàtriques: 00:25

Actualitzat: 6/12/21 06:30

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001