Logo HCIN

Jornada informativa de la Fundació Mateu Orfila sobre els ajuts en investigació de l'Institut de Salut Carlos III

Avui, l'Hospital Comarcal d'Inca (HCIN) ha acollit una jornada informativa, organitzada per la Fundació Mateu Orfila (FMO) i dirigida al personal facultatiu i d'infermeria, per explicar les ajudes nacionals d'investigació de l'Institut de Salut Carles III per al 2009 . En aquesta reunió han assistit, a més del personal de l'Hospital, professionals de l'Hospital de Manacor i dels centres d'Atenció Primària de la comarca.

L'objectiu de la reunió, presidida pel director gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, Federico Álvarez, i pel gerent de la Fundació Mateu Orfila, Dr. Antoni Rossinyol, ha estat el de fomentar la investigació en els centres sanitaris (hospitals i atenció primària) de les zones d'Inca i Manacor. D'altra banda, amb aquesta jornada, també s'ha volgut donar a conèixer la tasca de la Fundació entre els professionals sanitaris i facilitar l'accés als ajuts nacionals en recerca en l'àmbit de la salut.

La Fundació Mateu Orfila és una entitat, sota el protectorat de la Conselleria de Salut i Consum, que té per objecte gestionar mitjans i recursos per executar programes i projectes d'investigació clínica, bàsica o aplicada, el desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la Biomedicina i les Ciències de la Salut per contribuir a la promoció i protecció de la salut de la població. Des dels seus inicis (fa 6 anys) fins ara, la FMO ha centrat la seva activitat de gestió de la recerca a l'Hospital Son Dureta. Ara, l'objectiu és fomentar la recerca en la part forana, a les àrees de salut d'Inca i de Manacor, tenint en compte els trets diferencials de cada zona respecte a la incidència de determinades malalties.

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 00:44

Pediàtriques: 00:36

Actualitzat: 20/10/21 10:00

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001