Logo HCIN

Els pallassos de Sonrisa Médica inicien la seva tasca a l'hospital Comarcal d'Inca (HCI). Avui han arribat per primera vegada a l'HCI per treballar amb els pacients del centre, aportant una dosi d'alegria i humanitat durant l'estada dels pacients a l'hospital.

Els pallassos, en el seu primer dia de treball a l'hospital, han estat rebuts pel gerent de l'Hospital, Federico Álvarez, que els ha acompanyat en les seves primeres actuacions al mòdul d'hospitalització pediàtrica de l'HCI.

Des d'avui i al llarg de mes de desembre Sonrisa Médica farà una sèrie d'actuacions pilot al centre per tenir elements d'avaluació suficients per establir la metodologia de treball adequada per aquest hospital. Aquest pilotatge el faran dos veterans de Sonrisa Médica, l'infermer Aspirino i la 2Tora Loli Tiritas. D'aquesta manera a partir de gener començaran amb el seu programa d'actuacions setmanals a l'Hospital.

Federico Álvarez ha explicat que "l'arribada dels pallassos de Sonrisa Médica a l'Hospital Comarcal d'Inca respon a l'estratègia del centre de proximitat amb el pacient i humanització de l'assistència. Des del primer moment el HCI s'ha preocupat per oferir una atenció sanitària de qualitat, humana i propera, alhora que procurar un major confort tant als pacients com als seus familiars ".

L'entorn hospitalari dista molt de l'hàbitat natural de qualsevol persona, i això afegit a un delicat estat de salut, sovint sotmès a tractaments terapèutics agressius, comporta un estrès emocional que fa del pacient una persona vulnerable, i si es tracta d'un nen la vulnerabilitat és encara més gran. Amb l'objectiu de millorar aquesta situació, aportant alegria i humanitat al context hospitalari s'ha convidat els pallassos de Sonrisa Médica a treballar a l'Hospital Comarcal d'Inca.

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 01:21

Pediàtriques: 00:24

Actualitzat: 27/04/18 15:05

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001