Logo HCIN

La Direcció General del Servei de Salut de les Illes Balears us recorda que la COVID-19 està activa i que, per evitar nous contagis, no ens podem relaxar. És fonamental que la població mantengui una actitud d’alerta i responsabilitat.

En aquest sentit, insistim que, en cas de detectar qualsevol símptoma compatible amb la COVID-19, contacteu amb els serveis sanitaris. També reiteram que tingueu sempre presents les mesures bàsiques i transversals de prevenció i protecció en els espais d’activitat social, econòmica, familiar, professional, esportiva, etc., que la nova normalitat preveu. Entre aquestes mesures destaquen mantenir la distància de seguretat entre les persones, dur posada màscara en determinats espais, rentar-se sovint les mans amb sabó o gel hidroalcohòlic i extremar la neteja i la desinfecció d’espais i estris.

Us adjuntam els cartells recordatoris elaborats per la Conselleria de Salut i Consum i us instam a actuar amb responsabilitat.

 

La Dirección General del Servicio de Salud de las Islas Baleares le recuerda que la COVID-19 está activa y que, para evitar nuevos contagios, no podemos relajarnos. Es fundamental que la población mantenga una actitud de alerta y responsabilidad.

En este sentido, insistimos en que, en caso de detectar cualquier síntoma compatible con la COVID-19, contacte con los servicios sanitarios. También reiteramos que tenga siempre presentes las medidas básicas y transversales de prevención y protección en los espacios de actividad social, económica, familiar, profesional, deportiva, etc., que la nueva normalidad prevé. Entre estas medidas destacan mantener la distancia de seguridad entre las personas, llevar puesta mascarilla en determinados espacios, lavarse a menudo las manos con jabón o gel hidroalcohólico y extremar la limpieza y la desinfección de espacios y enseres.

Le adjuntamos los carteles recordatorios elaborados por la Consejería de Salud y Consumo y le instamos a actuar con responsabilidad.

 

 

Attachments:
Download this file (las 3 emes.pdf)las 3 emes.pdf[ ]2770 kB
Download this file (les 3 emes.pdf)les 3 emes.pdf[ ]2767 kB

Temps d'espera a Urgències

Imagen reloj

 

Generals: 01:17

Pediàtriques: 00:26

Actualitzat: 20/03/23 17:30

RECORDI: Pot acudir al PAC del seu centre de salut més proper.

Banner ISO9001