Noticias

Servicio de Salud de las Islas Baleares

El director general del Servei de Salut es reuneix amb el president del Consell d’Eivissa i amb la consellera de Benestar Social de Formentera per estudiar el pla d’usos de l’antic hospital de Can Misses

El director general del Servei de Salut es reuneix amb el president del Consell d’Eivissa i amb la consellera de Benestar Social de Formentera per estudiar el pla d’usos de l’antic hospital de Can Misses

En la jornada de treball també han participat el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia, el secretari general del Servei de Salut i el gerent i el director de Gestió de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, s’ha reunit avui a Eivissa amb el president del Consell Insular, Vicenç Torres, i amb la consellera de Benestar Social i Recursos Humans de Formentera, Vanessa Parellada, per tal d’estudiar l’esborrany del pla d’usos de l’antic hospital de Can Misses. A la jornada de treball han assistit també el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de la Conselleria de Salut, Benito Prósper; el secretari general del Servei de Salut, Manuel Palomino; el gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Josep Balanzat, i el seu director de Gestió, Yago Gómez.

Reunión para estudiar usos del antiguo hospital de Can Misses

La reunió ha estat un primer pas en relació amb les propostes estudiades avui, entre les quals la reobertura del Centre de Salut Can Misses ocupa un lloc preferent. Es tracta de dues plantes de l’antic edifici de Can Misses (edifici J), que es va deixar d’emprar quan va entrar en funcionament el nou hospital, el març de 2015. La recuperació del centre suposarà una millora important per l’accessibilitat de la població d’aquesta zona, que ara s’ha de desplaçar fins al Centre de Salut Vila, i alhora una gran descàrrega de pressió per a aquest dispositiu sanitari.

Un altre objectiu del pla d’usos de l’antic hospital de Can Misses és reduir el dèficit de llits per a pacients crònics de les Pitiüses, i per això es pretén habilitar-hi trenta-dues places en tretze habitacions dobles i sis d’individuals. Posar a disposició de la població més recursos per a l’atenció de la cronicitat és un dels grans objectius de la Conselleria de Salut en aquesta legislatura.

Així mateix es preveu disposar-hi diverses habitacions per a familiars de pacients de Formentera que hagin d’estar ingressats a l’Hospital Can Misses, de manera que no hagin de cercar allotjament extern, a més d’un espai polivalent i una residència per a professionals que treballin a l’Hospital com a solució provisional mentre troben un allotjament definitiu.

En poques setmanes quedarà redactat el pla definitiu, que després es realitzarà en el projecte arquitectònic que permetrà executar les obres.

invalid quix collection shortcode!