Tràmit de crida pública per a la selecció d'intermediaris per la importació d'equips de protecció individual, destinat al personal depenent del Servei de Salut de les Illes Balears

Es fixa el termini per a la presentació de sol·licituds de distribuïdors d'equips de protecció individual per al personal depenent del Servei de Salut de les Illes Balears fins al dia 20 de maig de 2020.

Documents descriptius

A continuació es publica el document descriptiu dels requisits tècnics mínims dels productes a subministrar i dels criteris de selecció dels mateixos.

Presentació de sol·licitud telemàtica

Les sol·licituds es realitzaran on-line emplenant aquest formulari. Tancat

Termini

20 de maig de 2020. Tancat

Tipus i volum estimat

Amb caràcter orientatiu el volum estimat és el següent:

 1. Guants de nitril: 13 milions
 2. Granotes: 54.000
 3. Termòmetres: 22.000
 4. Mascaretes:
  • Quirúrgiques: 2,5 milions
  • FFP2: 170.000
  • FFP3: 40.000
  • Bates: 7.000
 5. Davantals plàstic: 60.000
 6. Escovillons microbiologia: 100.000
 7. Ulleres de protecció: 24.000

Contacte

En cas de dubte poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Resultats de la selecció dels intermediaris per a la importació dels materials objecte de la consulta

 • Quan existeixi necessitat de fer comandes dels materials objecte d'aquesta consulta, el Servei de Salut contactarà amb les empreses millor posicionades prèvia comprovació del compliment de les característiques tècniques exigides i de la normativa aplicable a cada producte.
 • Els resultats es publiquen ordenats segons l'ordre de puntuació total obtingut per cada empresa i material, d'acord amb els criteris de selecció establerts en la consulta.