Consulta a empreses locals per fabricació i subministrament de material sanitari per al Servei de Salut de les Illes Balears

La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, permet als òrgans de contractació realitzar estudis de mercat i dirigir consultes als operadors econòmics.

Amb aquesta habilitació legal, i davant la crisi sanitària que ha produït la propagació del virus COVID-19, el Servei de Salut dels Illes Balears necessita adquirir, mitjançant tramitació d'emergència, el subministrament de bates de protecció, guants, màscares, bussos, davantals de plàstic, ulleres, caputxes, calces, pantalles, solució hidroalcohòlica i virucida i qualsevol altra que es prevegi necessària per al tractament i prevenció del COVID-19.

Per això es pretén fomentar l'adquisició a empreses locals, que tinguin o puguin tenir la capacitat de produir el material esmentat. En els annexos que s'adjunten es disposen les dades necessàries per a la participació.

El termini per a participar en la consulta finalitzarà a les 14 hores del dia 15 de maig de 2020.

Les consultes relacionades amb el contingut de la consulta o la seva interpretació es podran formular a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La presentació de les propostes es realitzarà mitjançant la seva presentació física o electrònica en el Registre del Servei de Salut de les Illes Balears, Direcció General.