Un grup de cinc alumnes del sisè curs del CEIP Mare de Déu del Carme (Maó) varen visitar ahir l’Hospital General Mateu Orfila per entrevistar-ne el gerent, Antoni Gómez Arbona.

Inés Allés, Jordi Camps, Noa Costa, Núria Fullana i Carlos Ruiz, acompanyats per la seva professora de català, Ana Serrano, varen ser rebuts al despatx de la Gerència, on varen enregistrar l’entrevista en vídeo, que posteriorment publicaran al diari que estan elaborant com a projecte de curs. La idea d’entrevistar el gerent va sorgir dels alumnes mateixos, curiosos per saber els motius pels quals ha acceptat repetir en el càrrec de gerent de l’Àrea de Salut de Menorca.

Els alumnes es varen interessar per la trajectòria d’Antoni Gómez Arbona durant els 37 anys que fa que exerceix com a metge de família, per la seva feina com a gerent, els seus objectius com a professional i els moments més gratificants i les qüestions més difícils que viu en la feina de cada dia. També varen voler saber quines són les intervencions quirúrgiques més complexes que actualment es fan a l’Hospital.

El gerent va agrair la visita dels escolars i es va interessar per veure el resultat de l’edició de l’entrevista, que va considerar molt professional per la feina de documentació, preparació i realització dels alumnes participants. 

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut