L’Hospital General Mateu Orfila ha incorporat al llarg de les dues darreres setmanes nous metges especialistes per cobrir les vacants en diferents serveis i, en alguns casos, ampliar el nombre de facultatius.

Nous metges

En total, s’han integrat a l’equip del centre hospitalari set facultatius:

  • Dra. Neus Ribes Alcover, psiquiatra
  • Dra. Gloria Llorens Calatayud, neuròloga, procedent de l’Hospital Clínic Universitari de València
  • Dra. Sílvia Valldeperas Ferrer, que s’incorpora al Servei d’Anestèsia i Reanimació després de completar la residència a l’Hospital Universitari Parc Taulí (Sabadell, Vallès Occidental)
  • Dra. Amaya Roldán Hidalgo, otorinolaringòloga, procedent de l'Hospital Puerta del Hierro (Madrid), on ha completat la residència de la seva especialitat.
  • Dr. Pablo Parra Cubillos i Dra. Waleska Salcedo Mercado, que aquesta mateixa setmana s’han traslladat des de l’Hospital Marqués de Valdecillas (Santander) per sumar-se al Servei d’Anatomia Patològica a fi de cobrir una vacant i ampliar amb un quart facultatiu el nombre d’especialistes d’aquest Servei

D’altra banda, el Servei d’Obstetrícia i Ginecologia compta amb un nou especialista, el Dr. Mario Ruiz Coll, com a facultatiu de guàrdies; a més, a començament de juliol es cobrirà la vacant pendent al Servei d’Anestèsia amb la incorporació de la Dra. Patrícia Vidal Mitjans..

Fotografia: d'esquerra a dreta, la Dra. Valldeperas, el Dr. Parra, la Dra. Salcedo, la Dra. Llorens i la Dra. Roldán.

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut