El Dr. Francisco Sánchez Cabrera ha estat nomenat director de l’equip d’atenció primària del Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella), per ocupar la plaça que estava vacant com a conseqüència de la incorporació del Dr. Josep Oleo a l’equip de direcció de l’Àrea de Salut de Menorca.

En la Resolució de nomenament, el gerent Antoni Gómez ha tingut en compte el resultat de les votacions que es varen fer durant l’assemblea de professionals de Canal Salat, que va tenir lloc el 30 d’octubre. De les tres candidatures que optaven a la plaça, el Dr. Sánchez Cabrera va aconseguir més del 60 % dels vots de les 44 persones que varen assistir a la reunió, seguit de la Dra. Benedicta Vidal i, en tercer lloc, del Dr. Francisco Vallory.

Natural de Madrid, el nou director del CS Canal Salat va fe ferina a Vallecas fins al març de 1993, quan es va traslladar a Menorca i es va incorporar a l’equip de Canal Salat, on ha exercit de metge de família d’aleshores ençà.

Més que dirigir un equip, té la intenció de coordinar totes les activitats i els professionals de Canal Salat, un centre d’atenció primària peculiar en el conjunt dels centres d’atenció primària de Menorca, ja que agrupa tretze consultes de metges de família i tres de pediatria, servei d’urgències, radiologia, rehabilitació, unitat d’atenció a la dona, unitat de salut mental, fisioteràpia, tractaments de quimioteràpia, servei d’hemodiàlisi, treballadora social i consultes d’especialistes que s’hi desplacen des de l’Hospital General Mateu Orfila, i a més acull metges residents que s’estan formant en la seva especialitat.

Es mostra il·lusionat perquè mai hi ha hagut tants càrrecs directius que provinguin de l’atenció primària com ara, i assegura que és una oportunitat única per aconseguir una sanitat pública més efectiva i eficient. El Dr. Sánchez considera estimulant posar en marxa un projecte de centre en el moment en què, durant els tres o quatre anys vinents, es produirà un relleu generacional a moltes consultes d’atenció primària en un centre que sempre ha tingut un equip de professionals molt estable. 

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut