L’Hospital General Mateu Orfila ha incorporat una nova especialista al Servei d’Anestèsia i Reanimació. Es tracta de la Dra. Patrícia Vidal Mitjans, de 31 anys, nascuda a Barcelona però de família menorquina, que des d’aquest mes de setembre forma part de l’equip de facultatius del centre. 

Dra. Vidal

La Dra. Vidal ha decidit seguir la seva carrera professional a Menorca després de treballar a l’hospital Quirón Barcelona durant els darrers tres anys. Es va llicenciar en medicina a l’Hospital Clínic (Barcelona) i es va especialitzar en anestèsia i reanimació a l’Hospital del Mar (Barcelona). Al llarg de la seva etapa d’estudianta va fer les pràctiques a l’antic Hospital Verge del Toro durant els estius de 2003, 2004 i 2005. Ara, després dels primers dies de feina a l’Hospital General Mateu Orfila, diu que se sent molt de gust i molt ben acollida per tot l’equip. 

Amb la incorporació de la Dra. Vidal, la Gerència de l’Àrea de Salut de Menorca ha cobert l’única plaça vacant al Servei d’Anestèsia des de la incorporació, a començament de juny, de la Dra. Sílvia Valdeperas. 

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut