El Centre de Salut Dalt Sant Joan (Maó) va estrenar divendres passat la nova consulta d’odontologia, que s’ha traslladat de la planta baixa al segon pis de l’edifici.

alt

A més de condicionar un despatx que actualment s’utilitzava com a magatzem, l’Àrea de Salut de Menorca ha comprat una nova butaca odontològica i un moble amb un taulell i lavabo per renovar tot l’equipament de la consulta que utilitzen els dos equips de dentista i higienista. L’antiga butaca odontològica s’ha traslladat a la residència geriàtrica de Maó gràcies a un acord de cessió entre ambdues parts.

La nova sala del dentista, d’altra banda, està situada al costat de la biblioteca del Centre de Salut. D’aquesta manera, els grups d’escolars que acudeixen a les revisions del programa de salut bucodental entre el gener i el maig disposaran d’una habitació annexa on podran esperar més còmodament o desenvolupar alguna activitat amb el professor acompanyant mentre se succeeixen les consultes amb el dentista, en torns de quatre alumnes.

Pediatria, en un mateix espai

D’altra banda, l’antiga consulta d’odontologia es condicionarà com a consulta de pediatria amb l’objectiu d’agrupar en un mateix espai —a la planta baixa— totes les consultes d’aquesta especialitat. Per tant, en breu s’hi traslladarà, de manera que les quatre pediatres i les tres infermeres treballaran juntes; a més, s’aconseguirà crear una sala d’espera específica per als infants i els seus familiars.

Banner directorio telefónico

Banner cita previa

Banner IBSalut