Logo ASEF

 

Benvingudes i benvinguts al 4t trobada de zeladors d'Eivissa,

És un honor i una enorme responsabilitat rebre a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera la trobada anual de caps i responsables de zeladors.

Un honor, per ser la seu que acollirà a un col·lectiu imprescindible en la gestió diària de la salut de milers de persones i que aporta valors com a humanitat, proximitat i seguretat en la seva tasca.

I una gran responsabilitat per l'alt nivell de les anteriors trobades, tant per l'excel·lent organització com per l'interès de les ponències i treballs presentats, que ens deixen una marca que serà difícil superar, encara que dipositarem tot el nostre esforç i l'afecte en l'organització d'aquesta cita.

Esperem que tant la seu, el nou Hospital Can Misses, com la nostra meravellosa illa d'Eivissa compleixin i superin les vostres expectatives. Per la nostra part us garantim que estarem darrere de la vostra cura, igual que diàriament vosaltres esteu darrere de la cura dels pacients.

I des d'aquí ja mirem el 5è encontre a qui tindrem el plaer de lliurar el testimoni perquè aquestes rellevants jornades segueixin creixent i donant visibilitat al gran treball de zeladors i zeladores que són un exemple per a la nostra sanitat.

Contacteu amb nosaltres mitjançant el correu electrònic de l'Encontre Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..