Durant el darrer any de residència, els tutors de MIR poden sol·licitar una rotació de tres setmanes, i dues els d’IIR. Les rotacions es fan preferiblement en el segon semestre, excepte els tutors amb resident amb pròrroga, que es tractaran a petició personal del tutor.

Durant aquest període els residents queden a càrrec de la consulta del tutor sempre amb un altre tutor de referència per resoldre dubtes (vegeu el protocol de supervisió de resident). En aquest període, els residents han de fer les guàrdies d’hospital i de SUAP/PAC els caps de setmana per tal de no interferir en els dies lliures amb la consulta.

Els col·laboradors docents de pediatria del centre de salut també poden sol·licitar una rotació de dues setmanes; el tutor col·laborador ha d’organitzar la rotació. La Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària s’encarrega d’autoritzar la rotació per la Gerència d’Atenció Primària. Hi poden rodar un màxim de quatre pediatres per any de manera seqüencial en el temps.

El termini per rebre les sol·licituds s’estableix durant el darrer trimestre de l’any anterior.

Per sol·licitar una rotació és necessari omplir el model de sol·licitud de rotació que correspongui: 

- Per a tutors de MIR

- Per a tutors d'IIR

- Per a col·laboradors docents de pediatria

I enviar-ho signat pel tutor a la UDMAFiC per correu intern o escanat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Agenda AP Mallorca

Abril 2021
L M X J V S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30