El Servei de Investigació Sanitaria de la Direcció general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació ha obert el termini de sol·licituds per a la convocatòria de Projectes Transformadors i d'impacte de Recerca i Innovació en Salut 2023-2026

 Aquesta convocatòria té per objecte establir el procediment de concessió de subvencions per dur a terme projectes de recerca transformadors i d’impacte en l’àmbit de la recerca i la innovació en salut, per fomentar l’excel·lència científica en l’R+D+I en salut, impulsant la generació de nous coneixements en àrees estratègiques de salut i la recerca translacional, així com per potenciar la col·laboració publicoprivada en l’ecosistema d’R+D+I sanitària. 

>> Guia per al sol·licitant 

>> BOIB convocatòria

Més informació o dubtes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

0
0
0
s2sdefault

El passat 17 de juny, el grup de recerca en atenció primària i promoció de la salut de les Illes Balears GRAPPCAIB va rebre el premi al millor abstract al congrès 16th International Primary Care Diabetes Europe Conference.

El resum del treball titulat DiabeText, an mHealth intervention to support diabetes self-management, improves quality of life and diabetes self-efficacy in people with type 2 diabetes va ser premiat amb el reconeixement de l'organització i dotat amb 1000€.

Llegeix més: Premi a DIABETEXT, un projecte que ha creat una eina digital per donar suport a la cura de les...
0
0
0
s2sdefault

El dia 16 de maig del 2008 es va constituir a la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca la Comissió Tècnica de persones formadores i assessores en promoció, educació per a la salut i activitats comunitàries (CT PiEpS i AC), avui celebrem el seu 15è aniversari.  

 

Aquesta va ser la primera CT de la gerència i el seu model de treball va servir per constituir-ne d’altres.

 

Aquesta comissió tècnica ha estat presidida per la subdirectora d’infermeria que ha dut el tema de la salut comunitària en les diferents etapes, coordinada per una professional del gabinet tècnic de la GAP i formada per vocals, professionals d’atenció primària (AP) de diferents categories professionals. Al següent vídeo podeu veure les diferents professionals que han format part d’aquesta CT, a les quals volem agrair les seves valuoses aportacions pel desenvolupament de la salut comunitària a l’AP.

 

 

Llegeix més: La Comissió Tècnica de Persones Formadores i Assessores en Promoció, Educació per a la Salut i...
0
0
0
s2sdefault

Subcategories

              

_____________________________

Agenda AP Mallorca

Octubre 2023
L M X J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31